Barnarps Bygg AB bildades 1971. Innan dess hade Gösta Grennborg drivit en byggfirma sedan 1940-talet. Idag drivas företaget av Mattias Arbfors, barnbarn till Gösta, och Kennerth Grennborg, en av Göstas söner. Dessutom finns två anställda snickare i företaget, Daniel & Daniel.

Tillsammans har vi lång erfarenhet som gett oss många nöjda kunder genom åren. Vid behov hyr vi in personal i form av duktiga snickare. Vi har också ett nätverk av underentreprenörer inom VVS, el, plåt, murning och måleri. Därför kan vi hjälpa våra kunder med hela arbetet från början till slut. Vi kan också erbjuda hjälp med kvalitetsansvar.

Nu är vår tillbyggnad klar och vi är väldigt nöjda. Barnarps Bygg AB har gjort ett bra arbete. Bra kommunikation och lyhörda inför våra önskemål och frågor längs byggets gång. Vi kan varmt rekommendera Barnarps Bygg AB till framtida kunder.

Sandra & Peter, Taberg

Min uteplats med uterum är klar och jag blev väldigt nöjd med resultatet. Det har varit smidigt att ha med Barnarps Bygg AB att göra. Bra kommunikation och de har lyssnat på mina önskemål. De kom även med bra tips och idéer själva. Jag rekommenderar Barnarps Bygg och kommer själv att anlita dem för framtida projekt.

Michelle, Jönköping

Kommer snart...

Kommer snart...